2012. gada 19. janv.

Princešu gulta


Jau sen gribēju pievienot vairākas bildes, bet kaut kā darbi sabrūk virsū, tad slinkums piemetas un vispār regulāri piemirstas visu sabildēt vai dabūt bildes no citiem, ja pati neesmu bildējusi. Turklāt, ja bildes datorā uzreiz nesakārto, arī tad viņas aizmirstas un pēc ilga laika netīšām atrodas. ;)

Tāpēc izdomāju vispirms salikt lietiņas, kuras biju piemirsusi, bet ir mīļas, un pēc tam tikai savus jaunos veikumus. Tātad pagājušajā pavasarī vajadzēja atrisināt meitiņas gulēšanu, jo viņai tad bija aptuveni divarpus gadi, taču viņa bija iesākusi gulēt manā gultā, jo viņas gultiņa bija joprojām redeļu. Protams, pāris reizes nav iebildumu paņemt viņu sev blakus, taču tad tomēr man apnika. Viņa visu laiku atkārtoja, ka tā gulta ir veca un metam ārā. Protams, ne jau izskata ziņā veca, jo, neskaitot pāris skrambas, izskatījās ļoti labi ( joprojām bija baltā krāsā ;p).

Tad viņa teica, ka gulēšot savā gultā tikai tad, ja tā būs princešu... Izmeklējos pa visiem interneta veikaliem... nu murgs. Izskraidīju visus mēbeļu veikalus, beigās jau biju gatava par jebkādu naudu pirkt, tik lūdzu iedodiet man rozā princešu gultu! Galvenais nosacījums bija, ka maksimālais garums var būt 140cm, jo garāka mums nelīda iekšā. Visas ar princesēm vai kronīšiem bija garākas. Tās, kuras viņai patika nebija pieejamas utt. Beigās man pēc ilgstošiem meklējumiem laimīgi paveicās ebayā novinnēt jaunu gultiņu. Protams nebija koka utt, bet vismaz bija princešu. ;))

Šādu paku es saņēmu. Likās, kā tur gulta var ietilpt...



Man, protams, bija doma pašai nokrāsot kādu gultiņu un sagleznot virsū princeses, bet laikam bija mazliet bail eksperimentēt, jo pašas gultiņas tomēr maksā un būtu muļķīgi, ja kaut kas nesanāktu...

 Tāda nu beigās izskatījās viņas gultiņa, kad to saliku, nebiju pat gaidījusi, ka tik labi izskatīsies, jo dzīvē bija pat labāk kā bildēs.



Protams, ar matraci un gultas veļu izskatās labāk. ;) Ir arī tādas interesantas auduma kastes apakšā, un kopā viss izskatās ļoti mīļi, tik nav sanācis nobildēt.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru