2012. gada 19. janv.

Ziemassvētku rotājumi

Lai gan Ziemassvētki jau sen pagājuši, tomēr gribēju parādīt savu mēģinājumu izveidot savādākus eglīšu rotājumus. Ceru, ka šogad varēšu savu kolekciju papildināt un radīt sarežģītākus rotājumus. 

Ar meitiņu gājām pirkt eglīti un rotājumus, jo mājās nekas daudz nebija. Es gandrīz apkritu no rotājumu cenām... par kaut kādiem plastmasas bumbuļiem prasa nepārspējamus ciparus. Man bija žēl tik daudz maksāt par baltu bumbu, kurai pat nekas nav virsū, turklāt tās, kam bija, bija izcili neglītas, taču tās, kas bija skaistas, vēl skaistāk maksāja... 

Tā nu atradu mazas, nocenotas bumbiņas, laikam melnas nevienam nevajadzēja. Maksāja aptuveni 0.70 par 6 bumbiņām. Protams, arī parastas plastmasas, taču biju izdomājusi pati viņas pārveidot. Diemžēl diezgan ilgi ņēmos ar viņām, jo izmantoju akrila krāsas, taču krāsa negribēja turēties uz spīdīgās plastmasas, tad kamēr salīmēju pērlītes un vairākas reizes lakoju. Un tā kā sāku to darīt tieši pirms svētkiem, tad īpaši daudz nepaspēju, bet nu ievērtējiet vismaz to mazumiņu, kas iznācis. ;)) Eglīte jau mums arī bija super maziņa, tā ka vietas tāpat daudz nebija, kur karināt. 






Un šie ir polimērmāla rotājumi. Visus nepaspēju nofočēt, jo pārējie tika uzdāvināti, šie ir vienīgie, kas palika. Bet principā pārejās eglītes bija tādas pašas tikai citās krāsās ar citām pērlītēm. Dāvinot iesēju lentītes, lai var iekarināt eglītē. ;)



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru